logo
Copyright Zolderkamer72 | Fuzzy Logic Marketing 2017

Powershots

a
Intiem of Super-sized?

Kies de Powershot die bij je past!

Powershots komen in verschillende soorten én maten.

Wil je veel verschillende onderwerpen op 1 avond? Wil je sparren met een grote groep ondernemers? Kies dan voor onze Super-sized Powershot.
In een avond van maar liefst 3 uur zullen verschillende sprekers je aan het denken zetten, nemen ze je mee op weg naar je Droom. Prikkelend, enthousiasmerend en vooral interactief!

Of kies je voor een intiem gezelschap waarmee je echt de diepte in gaat? Kies dan voor een van onze Powershot sessies. Een van onze experts vertelt je in 1 uur alles over jouw gekozen onderwerp. Samen met mede-ondernemers creëren we een vertrouwde omgeving waarin je jouw vragen kunt stellen over jouw onderneming.

Ben je nog helemaal onbekend met een onderwerp en wil je eerst de basics weten voordat je aan de slag gaat? Kies dan voor de Powershot 101’s. In een uurtje begeleiden we je in het zetten van je eerste stapjes

Dit zijn ze! Onze Powershots

Van Droom naar Doel

DE ZIGZAG ROUTE VAN ONDERNEMEN

Een van onze favoriete uitspraken is: Goals are Dreams with a Deadline.
Want pas als je je droom omzet in een doel zul je hem werkelijkheid
kunnen laten worden. Hoe je dat doet? Dat vertellen we je tijdens de
dynamische en interactieve Powershots thema-avond. We nemen je mee
in de wereld van Strategie, Positionering, Zichtbaarheid en Netwerken.
Onze sprekers, allemaal specialisten op het gebied van Marketing,
Communicatie en Social Media, geven je waardevolle kennis en tips
waarmee je morgen aan de slag kunt. Kennis die onmisbaar is als je de
beste route naar je doel wilt nemen.
Dus ben je klaar met ZigZaggen en kies je voor de snelste weg? Meld je
dan snel aan!

Powershot

Sales aanpak verbeteren

Voor ondernemers die tijd te kort komen, Die het moeilijk vinden om hun tijd te verdelen tussen acquisitie en uitvoer. Herkenbaar? Wij helpen je om je tijd optimaler te gebruiken. Zodat je meer tijd kan besteden aan je corebusiness, aan datgeen je goed in bent, aan datgeen je omzet oplevert. Krijg kennis over klant categorieën, productgroepen, verdeling tussen prospects, klanten en ambassadeurs etc. Maak de juiste keuze aan de hand van deze handige tips en tricks.

Powershot

Omzet omhoog door prijsbeleid

Hoe bepaal jij je prijs?

Door middel van een ‘Kostprijs plus marge’ benadering, een vaste prijs per product, of bepaalt de klant wat het product hem waard is? Kom in deze Powershot te weten welke mogelijkheden er zijn om meer omzet te behalen met je prijs.

Powershot

Social Media is zó 2017

Social media, onmisbaar, onzin, tijdrovend, waardevol of vluchtig? Kom het te weten in deze PowerShot. We bekijken wat social media voor jouw onderneming kan betekenen in deze wondere wereld van persoonlijk contact met je klant. Een Shot praktische direct toepasbare tips.

Powershot

Ik ben een Sterk Merk!

Hoe ziet jouw klant jou, online en offline? Hoe ‘merkbaar’ is je onderneming? Je communicatie en gedrag, geeft jouw potentiële klant een beeld van je onderneming. In deze Powershot  diepen we (internal) branding uit: De manier waarop je jezelf op de kaart zet en hoe je de wereld duidelijk maakt waar jouw organisatie voor staat. Want met een sterk imago trekt klanten aan.

Powershot

Hoe word ik een 9+ organisatie?

Welk cijfer geven je klanten/ opdrachtgevers jouw onderneming? Is een 7 goed genoeg?
Helaas… Je klant is pas écht tevreden als hij je een 9+ geeft. Ontdek in deze Powershot manieren om uit te vinden wat voor jouw klant écht telt. Waarin zou je moeten investeren en waarop kun je besparen. Zorg ervoor dat jouw klant een tevreden klant is!

Powershot

Klaar voor 3.0!

Marketing 3,0, web 3.0… Tegenwoordig lijkt alles 3.0. Wat is er anders geworden, waarom is het anders geworden, maar vooral: Wat moet je ermee binnen je onderneming?

·         1.0 -> Product georiënteerd -> met als doel: producten verkopen

·         2.0 -> Klant georiënteerd -> met als doel: tevreden klanten

·         3.0 -> Waarden staan centraal -> met als doel: de wereld (van je klant) beter maken

In deze praktische PowerShot helpen we je om jouw organisatie klaar te maken voor de wereld van morgen.

Powershot

Elevator Pitch

Heb jij je antwoord klaar op de vaak gestelde vraag: “Wat doe jij?” Kun jij in een paar seconden vertellen wie je bent, wat je doet en waarom jij een toegevoegde waarde kunt zijn voor de ander? Leer jezelf en je onderneming vol overtuiging te verwoorden met voldoende haakjes om de vraagsteller nieuwsgierig te maken. In deze PowerShot leer je de perfecte Elevator Pitch te formuleren.

Powershot

Content is King

Je website is je visitekaartje, het is vaak het eerste wat potentiële klanten van je onderneming zien. Een goede uitstraling en pakkende Content zorgt ervoor dat bezoekers verder lezen, je onderneming leren kennen en vertrouwen. Hoe meer de bezoeker zich ‘thuis voelt’ op je website, hoe sneller hij je Call to Action zal volgen. Daarbij krijg je inzicht in direct toepasbare NLP BasisTechnieken om het gevoel van je doelgroep aan te spreken. In deze PowerShot leer je de aandacht van je website bezoekers te trekken en vast te houden.

Powershot

Aan de slag met Bloggen

Bloggen zorgt ervoor dat je website beter gevonden wordt door Google. Daarnaast kun je er laten zien dat je je vak verstaat, dat je passie hebt voor je werk, dat je weet wat er speelt. Je zorgt ervoor dat potentiële klanten je beter leren kennen. Daarnaast zijn blogs ideaal om meer bezoekers naar je website te trekken via Social Media. Tijdens deze PowerShot gaan we op zoek naar BlogOnderwerpen voor jouw onderneming en krijg je tips en trucs om je blogs vlot te schrijven.

Powershot

Hoezo SEO?

Search Engine Optimalisation is het verbeteren van je website voor de zoekmachines. Door je website te optimaliseren voor bijvoorbeeld Google kun je hoger komen in de zoekresultaten. SEO is een ondoorzichtige term, laat staan dat je als ondernemer weet hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan. In deze Powershot voor SEO beginners geven we je praktische tips!

Powershot

Social Media Fotografie

Van professionele camera tot een snelle shot met je mobieltje. Foto’s zeggen meer dan woorden en een bericht met beeld scoort beter en wordt vaker gedeeld. In deze Powershot geven we je tips hoe je goede foto’s en video’s kunt maken voor je Social Media.

Powershot

Vergroot je Zichtbaarheid

Is je Onderneming voldoende Zichtbaar voor je Doelgroep? Weet je doelgroep wat je doet en wat je kan? Wat je hen te bieden hebt? Om omzet uit je onderneming te halen moet je Zichtbaar zijn. In deze Powershots geven we je tips hoe je jouw Zichtbaarheid kunt vergroten.

Powershot 101’s

SEO basics

Je wilt aan de slag met SEO, maar hoe doe je dat? Wat is het eigenlijk en waarom zou je er iets mee willen. Hoe werkt een zoekmachine en hoe maak je jouw website beter vindbaar. Ook kijken we kort naar het verschil tussen SEO en SEA. In deze Powershot 101 begeleiden we je bij je eerste stapjes.

De 101’s zijn bedoeld om je de basiskennis te geven om met SEO aan de slag te gaan. Ben je al bekend met SEO? Kies dan voor de reguliere Powershot Hoezo SEO!